Contact en copyright

Contact
Voor vragen, suggesties en opmerkingen aan Gabriël Dériga kun je mailen naar info@gabrielderiga.nl. Ook om Gabriël in te huren voor klussen kun je via dit e-mailadres contact opnemen.

Copyright
De inhoud van deze Website mag zeer beperkt worden gedownload, opgeslagen, afgedrukt en gedistribueerd, ook niet voor informatieve, niet-commerciële doeleinden. GabrielDeriga.nl behoudt zich het recht voor de toestemming tot het genoemde gebruik van de informatie te allen tijde in te trekken, waarbij de gebruiker van de betreffende informatie er automatisch in toestemt het gebruik, zoals hierboven beschreven, onmiddellijk te staken nadat GabrielDeriga.nl dit, schriftelijk dan wel via haar Website, bekend heeft gemaakt. De rechten van de op deze website gepubliceerde informatie liggen bij de genoemde eigenaar.

De gebruiker van de genoemde informatie stemt ermee in, dat bij het gebruik van de informatie, zoals hierboven beschreven, hij ervoor zorg zal dragen dat iedere copyright vermelding, of andere vermelde titels op eigendom, steeds deel zullen (blijven) uitmaken van de vormen waarin de informatie zal worden gebruikt dan wel verspreid en dat deze vermeldingen niet zullen worden verwijderd. Het niet nakomen van deze regels impliceert automatisch schending van het copyright.

In geval van twijfel t.a.v. het gebruik, kan altijd contact met GabrielDeriga.nl opgenomen worden.

Het eigendomsrecht c.q. copyright van deze Website en van alle inhoud daarvan, berust bij Gabriël Dériga, tenzij anders vermeld in de informatie zelf.

Copyright © 2002-2011 Gabriël Dériga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.