Mijn interview – Spargo maakte beste Nederlandse discohit

Het nummer You and Me van de groep Spargo is door kenners uitgeroepentot de beste discohit ooit van Nederlandse bodem. Lekker nummertje! En ik heb vorig jaar de eer gehad om leadzangeres Lillian Jackson, met haar opvallende stem, te mogen interviewen voor Veronica Magazine. Lees het hieronder:

„In de eerste ronde zing ik Natural Woman. De ronde daarna doe ik een sneller nummer.” Jackson kijkt vastberaden en klinkt overtuigend. Het komt niet eens in haar op dat ze al na één ronde eruit kan vliegen. Typisch Amerikaans. Zij denken slechts aan één ding: Winnen. Deze competitiviteit erfde de voormalig zangeres van discosensatie Spargo van haar Amerikaanse vader. Haar Nederlandse moeder gaf haar die Hollandse nuchterheid. Deze genenmix maken van Jackson een interessante vrouw.

Lees het hele interview hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.