James McAvoy: “Een geweldige gave om te weten hoe je een vrouw moet opwinden”

Zondagavond kort The chronicles of Narnia: The lion, the witch and the wardrobe gekeken op NET5. Een mooie film die voor mij iets extra’s heeft omdat ik acteur James McAvoy voor mannenblad FHM geïnterviewd heb. In Narnia heeft hij niet zo’n grote rol, hij is beter bekend als de blanke dokter in The Last King of Scotland en als professor Xavier in X-Men. In één van Londen’s allerduurste hotels – The Dorchester, met een wanstaltig overdreven interieur die perfect zou aansluiten op de smaak (en geboortejaar!) van Koningin Elizabeth – ontmoette ik de sympathieke Schotse acteur. Al snel lachten wij om zijn opmerkelijke rolkeuzes (naast faun in Narnia sprak hij de stem in van gnoom in de animatiefilm Gnomeo & Juliet): “Ik identificeer mij gewoon goed met kleine, slissende dwergen”, vertelde hij. En ook zijn onopvallende kledingstijl bespraken wij: “Ik ben niet erg met mode bezig. Zolang ik er niet te slecht uit zie vind ik het best. Jongens kunnen niet te hard hun best doen om er geweldig uit te zien, want dan zie je er al snel uit als een pauw, zo overdreven. Misschien is dat niet zo, maar probeer ik goed te praten dat ik totaal niet stylish ben.”

Stukje uit het interview dat in FHM verscheen: Zoals we van Xavier gewend zijn, rommelt hij ook in First Class weer met andermans gedachten. Een gave die James maar wat graag in het echte leven zou willen hebben. ‘Jazeker! Het zou te gek zijn als je kunt sturen welk cadeau je voor je verjaardag krijgt. Beter nog, om te weten hoe je een bepaalde vrouw kunt opwinden. Het zou een ongelooflijke kracht zijn in bed. Gewoon om elk moment te weten waar iemand van houdt of wil doen!’

Mooie, sympathieke vent. Wil je het hele interview met hem teruglezen? Dat kan hier: James McAvoy: “Een geweldige gave om te weten hoe je een vrouw moet opwinden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.