Instagram: Als ik lekker wil opscheppen, ga ik wel naar een all you can eat-restaurant

instagram-logoHoe zo’n discussie kán gaan, tussen een voorstander van het gebruik van social media om je persoonlijke foto’s en informatie te delen met de hele wereld en iemand die het nut er (terecht?) niet van inziet.

– Je was toch laatst op vakantie naar Aruba? Waarom zet je je vakantiefoto’s niet op Facebook, Twitter of Instagram?
– Waarom zou ik dat doen?
– Dan kun je je foto’s aan je vrienden laten zien.
– Als ik dat wil mail ik de foto’s wel naar hen. Bovendien, van echte vrienden heeft iedereen er maar 3, 4 of 5. Waarom moeten al die andere 287 volgers mij in bikini zien?
– Dan krijg je likes
– En waarom wil ik dat wildvreemden en vage kennissen mijn foto’s liken? Voor goedkeuring? Bevestiging dat ik leuke dingen doe? Om mijn ego een boost te geven? En als ik lekker wil opscheppen, ga ik wel naar een all you can eat-restaurant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.