Die keer dat ik de tv sloopte bij René Froger thuis

Zojuist René Froger gezien aan tafel bij Humberto Tan tijdens RTL Late Night. Ben geen fan van zijn muziek, al hoor ik wel dat het van uitstekende kwaliteit is, maar vind het wel een leuke kerel. Telkens als ik hem tegenkom of zie op televisie, moet ik terugdenken aan mijn uitgebreide interview met hem. Voor Veronica Magazine maakte ik een artikel over zijn nieuwe cd, het verlies van zijn ouders Jan en Mien, vertwijfeling en jezelf durven zijn. Ruim twee uur was ik te gast in zijn huis. René gaf mij een rondleiding en zong in zijn woonkamer, terwijl ik onderuitgezakt op zijn bank zat, live mee met zijn nieuwe nummers. Bijzondere ervaring hoor, als zo’n ster – die 42 keer een voetbalstadion uitverkocht en een duet zong met Céline Dion – je toezingt in zijn eigen huis. Het was een geweldige middag, en een leuk en interessant interview, maar er ging wel wat mis… Terwijl René en ik door zijn huis liepen, verscheen opeens een hondje van links. Ik moest opzij stappen en mijn schouder raakte een punt van de televisie die aan de muur hing. Om de tv was een plastic cover bevestigd en deze schoot los en viel op de grond! Oeps… Met grote ogen keek ik René aan. Hij zei, terwijl hij mij een knipoog gaf: “Ah, maakt niet uit joh! Dat gebeurt zo vaak.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.