Toen ik samen met Armin van Buuren mee mocht vliegen in zijn privéjet

Wederom genoten van de mooie documentaire over Armin van Buuren (afg. zaterdagavond op tv). Geweldig aardige jongen. Heb hem een keer of 6 live zien draaien én ook heb ik de eer gehad hem op Ibiza te interviewen. En dat kreeg een uniek staartje.
beeld: pure luxe

Ik kreeg een aangenaam telefoontje. Of ik naar Ibiza wilde afreizen om met Armin van Buuren te bbq-en en hem daarna uitgebreid te interviewen. Én om vervolgens als VIP-gast een optreden van hem bij te wonen in club Space. Tuurlijk wilde ik dat, maar er was een ‘probleem’. Ik moest de ochtend daarna Carlo Boszhard en Irene Moors interviewen voor Veronica Magazine. En er ging geen vlucht na het optreden van Armin op tijd terug naar Amsterdam. Helaas pindakaas. Of toch niet?

Men wilde wel graag dat ik Armin zou interviewen op Ibiza, dus regelden ze met Armin dat ik na zijn optreden samen met hem direct naar Amsterdam mocht vliegen in zijn privéjet. Wat een ervaring! En dus stond niets een geweldige dag en nacht in de weg. Het leverde twee leuke verhalen op voor FHM en Veronica Magazine.

De ochtend na het optreden, na zo’n 30 uur niet geslapen te hebben, schoof ik in Hilversum aan bij Carlo en Irene. Zij begonnen met een nieuw programma en ondanks de vermoeidheid werd het een erg leuk en interessant interview. Armin kwam ook nog even ter sprake toen Irene het VIP-bandje van Space om mijn pols zag. Ze kon niet geloven dat ik 5 uur voor het interview met hen nog op Ibiza in een club uit m’n dak aan het gaan was. Na afloop van het interview zei Irene: “En nu mag je slapen. Je hebt het verdiend. Het was een mooi interview, bedankt.”

Lees ook de eerder genoemde interviews:

– Armin van Buuren: “Succes is geen doel maar een reis”
– Armin van Buuren: “Ik denk aan de luisteraar”
– Carlo en Irene: “Comedy is misschien wel het allermoeilijkste”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.