Toen ik samen met Zlatan Ibrahimovic tieten ging kijken

zlatanHet is Zlatan Ibrahimovic dinsdagavond niet gelukt om met Zweden een WK-ticket te verdienen. De strijd met Cristiano Ronaldo’s Portugal om een plek in Brazilië volgend jaar zomer eindigde in een 2-3 nederlaag. Dat Zlatan niet te bewonderen is op het WK is zo zonde. Want wat is het genieten van de geniale gek. Hij is één van de weinige voetballers die je als kijker echt kan verrassen met waanzinnige acties. Daarnaast heb ik iets speciaals met Zlatan omdat de Zweed toen hij bij Ajax speelde even mijn buurman was. Ik heb leuke herinneringen aan die tijd.

Zlatan woonde een paar huizen naast die van mij. Als hij een feestje gaf stond de straat vol met splinternieuwe en peperdure Porsche’s van zijn Ajax-collega’s. Maar het grappigste verhaaltje is toen ik na een training van Ajax met Zlatan Ibrahimovic op een hek zat vlakbij het trainingsveld. De horde fans – veel tienermeisjes – was al vertrokken. Op een paar jonge, rondborstige meiden na. Tot groot plezier van Zlatan. “Look Gabri, what a great boobs. I love the boobs. There so big. Great.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.