Lees interviews, reportages en achtergrondverhalen terug die ik geschreven heb voor verschillende Nederlandse en buitenlandse tijdschriften, kranten en websites. Zo lees je onder meer mijn dubbelinterview met Carlo en Irene voor Veronica Magazine, mijn nightlifereportage over Lissabon voor ID&T magazine en mijn FHM-interview met Wolverine himself; Hugh Jackman.

Wil je geen artikelen lezen, maar meer weten over mij als contenstrateeg, trainer of docent? Kijk op mijn LinkedIn-pagina.

INTERVIEWS
Ik ging naar Londen om Robin van Persie te interviewen. In dezelfde stad sprak ik enkele weken eerder X-Men-acteur James McAvoy. In Los Angeles maakte ik interviews met Hugh Jackman (Wolverine, The Greatest Showman) en Neerlandsch trots Famke Janssen. Ik vloog naar Ibiza om dj Armin van Buuren te interviewen. Samen met Armin vloog ik na zijn set in Pacha terug in zijn privéjet om net op tijd Carlo en Irene uitgebreid aan de tand te voelen in de RTL-studio’s. Verder maakte ik grote interviews met o.a. Louis van Gaal, Tygo Gernandt, René Froger, Thomas Acda, Jeroen van der Boom, Mart Visser, Hugo MetsersRené van der Gijp, Peter Heerschop, Viggo Waas, ElizeGerard Kemkers en Joep van Deudekom.

REPORTAGES EN ACHTERGRONDVERHALEN
In Portugal schreef ik twee stedentrips: één over Porto en één over Lissabon. Autocoureur Tom Coronel was het stralende middelpunt van twee verhalen die ik over hem maakte in Mexico en Portugal. In Frankrijk maakte ik een reportage over de beroemdste autorace ter wereld: de 24 uur van Le Mans en mocht ik achter de schermen kijken bij Disneyland Parijs. In ons eigen kikkerlandje maakte ik verhalen over webcamseksmeid Gina, parkjesvoetbal, capoeira, doping in de Tour de France, het geheim van Te Land, Ter Zee en in de Lucht, het falende Talpa waarover allerlei experts en betrokkenen aan het woord kwamen, de hectiek bij Masterchef en de ontwikkeling van Cristiano Ronaldo van ettertje tot fenomeen. En ik maakte een bijzondere reconstructie over de WK-finale van 1978 die Nederland nooit had kunnen winnen, waarvoor ik Nederlandse én Argentijnse voetballers heb geïnterviewd en de normaal zo zwijgzame Italiaanse scheidrechter van toen aan het praten heb gekregen.

BLOG
Ik heb een aantal korte blogs geschreven voor mijn site:
– Mijn ervaring met René van der Gijp: “Donderstraal, pleur op alsjeblieft. Nagemaakte lul dat je er bent!”
– Toen ik samen met Zlatan Ibrahimovic tieten ging kijken
– Toen ik samen met Armin van Buuren mee mocht vliegen in zijn privéjet
– Die keer dat ik de tv sloopte bij René Froger thuis
In de huid van Twan Huys in Tuschinki met Winston Gerschtanowitz 
Dit kunnen wij stervelingen leren van Johan Cruijff: méér dan een voetballegende